Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Age of Empires 2 en 4 komen in 2023 naar Xbox en xCloud

En Age of Mythology krijgt Definitive Edition!

Microsoft laat weten dat Age of Empires 2: Definitive Edition en Age of Empires 4 in 2023 uitkomen voor Xbox-consoles. Er is ook een Age of Mythology Definitive Edition in de maak voor pc.

Age of Empires 2: Definitive Edition komt op 31 januari uit, Age of Empires 4 volgt later in 2023. De Xbox-ports van beide games bevatten een tutorial die speciaal voor controllers is ontworpen, een nieuwe user experience en een AI die grondstoffen op een "efficiëntere en intuïtievere manier beheert". Er is ook een crossplay-functie tussen pc en Xbox-consoles.

De Definitive Edition van Age of Mythology introduceert geüpdatete graphics en gameplay. Momenteel is het nog niet bekend op welke platformen en wanneer deze titel precies uitkomt.

Als laatste onthulde Microsoft ook wat meer informatie over de nieuwe Age of Empires voor Android en iOS en liet het bedrijf eerder ook weten wat de Xbox Game Pass-games voor de tweede helft van oktober zijn.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties