Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

After The Fall komt naar PlayStation VR2

Maakt een verbeterde val.

Ontwikkelaar Vertigo Games meldt dat After The Fall: Complete Edition op 22 februari 2023 beschikbaar is voor de PlayStation VR2. Je kunt bij de release van die bril dus meteen aan de slag met deze game.

De Complete Edition van deze coöperatieve PlayStation VR2-port voor vier spelers beschikt over haptic feedback, adaptive triggers, een 4K HDR-resolutie, een gezichtsveld van 110 graden en cross-platform multiplayer tussen alle reeds bestaande versies.

In After the Fall verken je met acht teams van vier spelers een ijskoude, post-apocalyptische versie van Los Angeles en probeer je de stad terug in handen te krijgen van hordes zombies. Daarnaast krijg je de kans om verschillende spullen te craften en nieuwe maps, modes, bedreigingen en een armory te ontdekken.

Sony onthulde eerder ook de PlayStation VR2-games die in 2023 beschikbaar zijn en verder weet je nu ook dat de No Man’s Sky update voor PSVR2 op 22 februari 2023 beschikbaar is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties