Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Adventure 'The Swindle' aangekondigd.

"Kruising tussen Deus Ex en Sonic".

Een nieuwe steampunk-adventure game is vandaag aangekondigd door ontwikkelaar Size Five Games. "The Swindle" wordt een platform-game die sterk steunt op physics. Je moet inbreken in verschillende gebouwen, voorwerpen stelen en ontsnappen zonder gepakt te worden. Zo verdien je upgrades die ook nieuwe gebieden unlocken.

Volgens de baas van Size Five wordt het een kruising tussen Deus Ex en Sonic. Je hebt alvast de keuzevrijheid van Deus Ex: zo kan je het stealthy aanpakken of gewoon langs de voordeur binnenwandelen. De game zit nog steeds in de vroege stadia van ontwikkeling. Een releasedatum moet nog worden bekend gemaakt.

De studio hoopt hun spel ook te slijten op Xbox 360. Hun laatste spel, Privates, werd geweigerd op XBLA door de sexuele aard van het spel. In die game speelde je als een klein ventje die verschillende microben te lijf gaat in een lichaam. De mannen van Size Five zijn misschien nog het meest bekend van hun knotsgekke adventures "Ben There, Dan That" en "Time Gentlemen, Please!"

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen