Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp aangekondigd

Maak je borst maar nat.

Nintendo heeft tijdens de afgelopen Nintendo Direct Advance Wars 1+2: Re-boot Camp aangekondigd. De remake van het origineel en Advance Wars 2: Black Hole Rising komt op 3 december voor Nintendo Switch uit.

In de game vecht je als tactisch adviseur voor Orange Star in verscheidene veldslagen. Volgens Nintendo bevat de remake de campagneverhalen uit beide delen en heb je de mogelijkheid om met maximaal vier spelers te strijden in de Conflict-modus.

Advance Wars kwam in 2001 uit voor Game Boy Advance en werd ontwikkeld door Intelligent Systems. Tegenwoordig werkt de ontwikkelaar vooral aan de Fire Emblem-reeks.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp screenshots

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties