Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Adopt Me codes: gratis bucks en items (juli 2022)

Maakt je verzameling alleen maar schattiger.

Wie op zoek is naar een schattige en aaibare ervaring, zit bij Adopt Me van ontwikkelaar DreamCraft aan het juiste adres. Het doel van deze Roblox game is om huisdieren op te voeden, je vriendschap met hen te verhogen, ze aan te kleden en schattige decors te verzamelen. Het enige dat de game nu nog beter kan maken zijn de Adopt Me codes!

De dieren in Adopt Me kunnen je overal volgen en dienen als je vervoersmiddel. Dat is reden genoeg waarom de game zoveel fans heeft en zo veel records wist te breken - het is gewoon té schattig. Deze code-gids wordt zodanig up-to-date gehouden dat jij zoveel mogelijk beloningen kunt blijven verzamelen.

Net zoals bij de meeste andere Roblox game zijn er bij Adopt Me ook enkele codes uitgekomen die je veel in-game extra’s opleveren. Wanneer je deze titel speelt, krijgen gebruiken om de zoveel minuten een paycheck - veel codes geven je bucks waardoor je nog meer huisdieren kan kopen! Adopt Me codes leveren je ook enkele mystery items op.

Op deze pagina:

Op zoek naar codes voor Roblox-games? Dan ben je op het juiste adres! We hebben namelijk Murder Mystery 2 codes voor extra wapens, Brookhaven music ID codes voor gratis muziek, Pet Simulator X codes voor extra Diamonds en Boosts, Shindo life codes voor gratis Spins en RELLcoins, King Legacy codes voor Beli en gems, Anime Fighting Simulator codes voor meer Chikara Shards en Yen en Blox Fruits codes voor gratis Xp en stat resets. We updaten onze lijsten met codes regelmatig, dus houd deze zeker in de gaten!

Cover image for YouTube videoRoblox 2021 Cinematic

Actieve Adopt Me codes

Laatst gecontroleerd op: 18 juli 2022

Momenteel zijn er geen codes beschikbaar, maar de ontwikkelaars rollen binnenkort een grote update uit. Blijf deze pagina dus in de gaten houden als je op zoek bent naar nieuwe codes van deze titel!

Oude Adopt Me codes

Onderstaande codes werken jammer genoeg niet meer in Adopt Me. Niets houdt je tegen om te proberen natuurlijk, maar bereid je voor op enige teleurstelling.

  • 1B1LL1ONV1S1TS - 200 bucks
  • DiscordFTW - 70 bucks
  • GIFTUNWRAP - 200 bucks
  • M0N3YTR33S - 200 bucks
  • oceanmetime - deze code levert een mystery item op
  • SEAcreatures - deze code levert een mystery item op
  • subbethink - 100 bucks
  • SUMMERBREAK - 70 bucks
  • SUMMERSALE - 70 bucks
  • watersplash - deze code levert een mystery item op

Hoe gebruik ik de codes in Adopt Me?

Het is niet moeilijk om deze codes te gebruiken. Start de game op en ga op zoek naar het Twitter-icoontje - je vindt het aan de rechterkant. Daarmee op je een venster met een tekstbalk waar je de codes kunt ingeven. Plak ze er een voor een in, klik op “submit” en je bent klaar! Ga terug naar de game en neem je beloningen in ontvangst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Roblox

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties