Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision verhelpt Call of Duty: Warzone klok-glitch

Rijden buiten oorlogsgebied.

Call of Duty: Warzone kampte de afgelopen dagen met een glitch, waardoor voertuigen tijdelijk uit de game werden gehaald. Activision heeft nu een definitieve oplossing geïmplementeerd, alle voertuigen zitten dus terug in de game.

Als je in Warzone buiten het speelveld gaat, krijg je normaal gezien een aftelklok die je de kans geeft om terug te keren naar het slagveld. Doe je dat niet, dan sterf je. Een glitch zorgde er echter voor dat als je met een voertuig buiten het slagveld rijdt, die klok stopt met aftellen.

Wanneer iemand die glitch vervolgens te lang uitbuitte, werd de game gewoon stopgezet en kregen alle spelers -ook diegenen die de glitch niet uitbuitten- een straft. Activision loste het probleem tijdelijk op door alle voertuigen uit game te halen.

De glitch is intussen verholpen. Alle voertuigen zitten dus terug in de game. Wat de oorzaak van de glitch precies was, vermeldt Activision niet.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties