Skip to main content

Activision toont Squads voor Call of Duty: Ghosts

Nieuwe multiplayermodus focust op teambuilding.

Activision doet een nieuwe modus voor Call of Duty: Ghosts uit de doeken met de naam Squads. Hierin bouw je een eigen team, dat aangestuurd wordt door de AI. Met dat team kun je het vervolgens online opnemen tegen teams van anderen.

Binnen het Squads-menu kies je uit verschillende modi. Zo is er Wargame, waarin je met je squad of met vrienden (of een mix tussen beide) het AI-team moet verslaan. In Squad Assault speel je online met zes andere spelers, ook tegen het AI-team. In Squad versus Squad speel je met jouw team tegen het team van een vriend. Zo zijn er in totaal zes soorten matches, die allen in onderstaande trailer voorbij komen.

Ieder teamlid is zelf samen te stellen, niet alleen qua wapens maar ook qua gedrag. Een AI-bot met een sniper zoekt dan ook dekking en schiet de tegenstander vanuit een veilige positie omver. Verdiende ervaringspunten worden gedeeld met die uit de andere multiplayermodi.

Call of Duty: Ghosts lanceert op 5 november voor pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Een PlayStation 4 en Xbox One-versie volgen later.

Bekijk op YouTube

Call of Duty: Ghosts eindelijk in huis gehaald en je wil alle achttien Rork Files vinden? Bekijk dan zeker onze Call of Duty Ghosts walkthrough, want vind je alle locaties en veel meer!

Read this next