Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision maakt Men in Black game

"The Book of Thoth" samen met nieuwe film.

Activision en Columbia Pictures kondigen vandaag de game Men In Black: The Book of Thoth aan, een op zichzelf staande titel die in het voorjaar van 2012 gelijktijdig uitkomt met de film Men In Black III. Dit is wat men over dit project in het officiële persbericht te zeggen heeft:

"Net als de films combineert Men In Black: The Book of Thoth actie met een flinke scheut humor. Om de orde in het heelal te handhaven moet je je een weg knallen door bloedstollende levels. Dankzij een exclusief en futuristisch schietaccessoire waan je je een echte geheim agent."

"De Men In Black-serie is het ideale uitgangspunt voor een game die genres overstijgt en zich kan meten met het spektakel uit Hollywood", zegt David Oxford, uitvoerend vicepresident van Activision Publishing. Sony Pictures Entertainment voegt daar aan toe: "We vinden het geweldig dat de Men In Black voor het eerst tot leven komen op de huidige generatie consoles."

De unieke combinatie van actie, humor en schitterende speciale effecten die je kent van de films liggen ook aan de basis van de game. Geniet van een origineel verhaal dat een nieuw hoofdstuk toevoegt aan de rijke wereld van Men In Black. Naast de vertrouwde gezichten maak je in deze game ook kennis met een aantal nieuwkomers.

Men in Black: The Book of Thoth zal in de eerste helft van 2012 uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en 3DS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen