Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision kondigt Skylanders Imaginators aan

Breng je eigen Skylanders tot leven.

Activision kondigt vandaag Skylanders Imaginators aan. De nieuwe game in de Skylanders-reeks moet 'de wensen van fans in vervulling brengen.'

In Skylanders Imaginators is het mogelijk je eigen Skylander te maken. Zo kun je in de game variëren met onder andere uiterlijk, krachten, eigenschappen en muziek. De karakters worden gemaakt met het nieuwe Creation Crystal, waarmee de Imaginators ook naar de consoles worden overgebracht.

Het maken van een eigen Skylander is volgens Activision-baas Eric Hirshberg al sinds de eerste Skylanders-game een verlangen van de fans. "We hebben eindeloos veel tekeningen en brieven ontvangen van fans van over de hele wereld", aldus Hirshberg.

"Deze game is het ultieme blanco doek voor kinderen. Het stelt je in staat om je eigen Skylanders te creëren, om ze vervolgens tot leven te wekken in de game."

Skylanders Imaginators introduceert tevens de Skylanders Senseis. Deze nieuwe figuurtjes zijn onverdeeld in tien verschillende Battle Classes, waaronder Knight, Sorcerer, Bowslinger en Brawler.

De Senseis kunnen zelfgemaakte Imaginators trainen om zo allerlei extra mogelijkheden te ontgrendelen, zoals speciale wapens en toegang tot geheime vaardigheden van een specifieke Battle Class.

Skylanders Imaginators is vanaf 14 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Wii U. De game ondersteunt alle Skylanders-figuren uit voorgaande games. Sander zijn Skylanders Superchargers review lees je hier nog eens.

Bekijk op YouTube

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Read this next