Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision bevestigt: ook in 2023 komt er een nieuwe Call of Duty

Dus geen grote uitbreiding voor Modern Warfare 2?

Activision Blizzard heeft meer uitleg gegeven over de toekomstplannen voor Call of Duty. Volgens de uitgever komt er ook in 2023 een 'volwaardige premium release'.

Op zich is die aankodiging niet zo uitzonderlijk aangezien we de afgelopen jaren jaarlijks een nieuwe game kregen voorgeschoteld. Activision Blizzard spreekt zo echter wel eerdere geruchten tegen die beweerden dat er in 2023 een grote uitbreiding voor Modern Warfare 2 zou komen in plaats van een nieuwe game.

In zijn recente presentatie voor de aandeelhouders belooft het bedrijf voor 2023 'de meest robuste Call of Duty live operations tot nog toe, de volgende premium release in de jaarlijkse serie en nog aantrekkelijkere free-to-playervaringen.

Cover image for YouTube videoAccolades Trailer | Call of Duty: Modern Warfare II

Volgens insiders is er echter nog steeds een waterkansje dat de eerdere geruchten kloppen. Van Jason Schreier is de volgende 'premium release' wel degelijk een verderzetting van Modern Warfare 2. In plaats van een uitbreiding zou het echter een volwaardige nieuwe game zijn met de nodige singleplayer- en multiplayercontent.

Nog volgens Schreider wordt die 'uitbreiding' door Sledgehammer ontwikkeld. Een echte nieuwe game wordt momenteel door Treyarch gemaakt en wordt in 2024 verwacht.

We moeten sowieso nog even wachten op de aankondiging van de volgende Call of Duty om te weten wie er gelijk heeft. In afwachting daarvan lees je hier de Call of Duty: Modern Warfare 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties