Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision bevestigt DJ Hero 2

Op zoek naar nieuw talent.

DJ David Guetta verklapte vorige maand nog dat hij werkte aan de nieuwe DJ Hero maar Activision zelf gaf nooit bevestiging dat de titel in de maak was. Activision geeft nu dan wel nog steeds niet expliciet toe dat ze bezig zijn aan DJ Hero 2, ze zijn toch op zoek naar nieuw mixtalent voor de titel.

Activision houdt op de MIDEM Music Show in Cannes later deze maand namelijk een wedstrijd. DJ's die geloven dat ze hebben wat nodig is maar nog niet ontdekt zijn moeten een liedje naar de uitgever sturen. Deze worden dan tijdens de show aan een jury voorgelegd. Het beste liedje uit de wedstrijd zal gemasterd worden en speelbaar zijn in 'een toekomstige versie van DJ Hero', in Activision's woorden.

De eerste DJ Hero verscheen in oktober vorig jaar. De game verkocht, waarschijnlijk door het heftige prijskaartje van honderd euro, niet al te best maar onze schuld is het alvast niet.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties