Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Auction Houses verdwijnen maart 2014 uit Diablo III

"Ondermijnt kern: dood monsters voor coole items."

Blizzard Entertainment verwijdert maart 2014 Diablo III's Auction Houses. De Auction Houses "ondermijnen de kern van Diablo III," zegt John Hight van de studio.

"Toen we de Auction Houses ontwierpen, wilden we een makkelijke en veilige omgevingen creëren voor ruilhandel," zegt Hight. "Maar, zoals we vaak hebben gemeld, blijkt dat het systeem - ondanks de voordelen en de vele gebruikers - de kern van Diablo ondermijnt: het doden van monsters voor coole items."

"Met dat in het achterhoofd, kondigen we aan dat we zowel het Auction House waar je betaalt met goud als die waar je betaalt met echt geld uit het spel verwijderen. Deze ingreep en de introductie van Loot 2.0 met [Diablo III uitbreiding] Reaper of Souls resulteren in een veel bevredigendere ervaring."

"We bekijken hoe we de Auction Houses precies sluiten," sluit Hight af, "maar we delen het nieuws alvast nu de beslissing definitief is, opdat iedereen genoeg tijd van tevoren de informatie heeft. De Auction Houses sluiten 18 maart 2014."

De action RPG kwam mei 2012 uit. PlayStation 3 en Xbox 360-versies verschenen begin deze maand - lees Marcel De Jongs lovende woorden in zijn console review van Diablo III. In 2014 verschijnt een PlayStation 4-uitgave van het spel.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.
Reacties