Skip to main content

Acteurs Star Citizen bekendgemaakt

Ruimte-epos vol sterren.

De stem- en performanceacteurs van Star Citizen zijn bekendgemaakt. Dit nieuws komt uit een livestream van CitizenCon, dat afgelopen weekend plaatsvond in Manchester.

Onder andere Gary Oldman, Mark Hamill, John Rhys-Davies, Gillian Anderson en Mark Strong spelen mee in Star Citizen. Alleen de rol van Oldman is uit de doeken gedaan; hij speelt Admiraal Ernest Bishop. Mark Hamill en John Rhys-Davies hebben al eerder met Star Citizen-bedenker Chis Roberts samengewerkt aan de Wing Commander-serie.

De acteurs spelen hun rol tijdens het singleplayer-gedeelte Squadron 42. In een achter-de-schermen video bedankt Roberts de fans voor hun ondersteuning. Dankzij hen heeft de campaign deze vorm kunnen aannemen. Meer details en screenshots zijn te vinden op de Squadron 42 website, die alleen toegankelijk is voor backers.

Tijdens CitizenCon zijn ook details van Star Citizen Alpha 1.3.0 uit de doeken gedaan, waarbij bekend raakt dat er ook buggies zijn om op planeten rond te rijden. Ook is Alpha 2.0 aangekondigd, waarin alle losse modules samengevoegd worden in één 'persistent world'. Dit vormt de fundering van het uiteindelijke Star Citizen.

Onlangs kwam de game negatief in het licht te staan. Ontevreden Star Citizen backers krijgen hun geld terug omdat het project volgens hen te lang duurt om uit te komen.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next