Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Acteur die Tommy speelt in The Last of Us krijgt andere rol in de tv-reeks

Virale wijziging.

Jeffrey Pierce, oftewel de acteur die zijn stem verleende aan het The Last of Us-personage Tommy, kruipt in de The Last of Us tv-reeks in de huid van de rebel Perry die in de quarantine zone woont. Dat onthult de redactie van Deadline.

Naast Pierce worden ook Murray Bartlett en Con O'Neil gecast in de reeks. Bartlett vertolkt de rol van Frank en O'Neil kruipt in de huid van Bill. Die laatste is een personage dat hoofdpersonages Joel en Ellie op hun reis tegenkomen. Naast die drie acteurs raakte eerder al bekend dat de hoofdrollen van de The Last of Us tv-reeks zijn weggelegd voor Game of Thrones-acteurs Pedro Pascal en Bella Ramsey.

Van links naar rechts: Jeffrey Pierce, Con O'Neill, Murray Bartlett

Hoewel het verhaal van de The Last of Us tv-reeks afwijkt van de game zijn er toch veel gelijkaardige elementen. Zo is het twintig jaar geleden dat een dodelijk virus de moderne beschaving vernietigde en krijgt Joel de taak om Ellie uit de quarantine zone te smokkelen en af te leveren aan de Fireflies, een organisatie die op zoek is naar een remedie tegen het virus.

Check als voorbereiding zeker eens onze The Last of Us: Remastered review en The Last of Us: Part 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us

PS3

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties