Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ace Combat Infinity komt in mei uit

Exclusieve free-to-play game voor PlayStation 3.

Bandai Namco Games Europe kondigt aan dat de free-to-play vliegtuiggame Ace Combat Infinity op 28 mei exclusief uitkomt voor de PlayStation 3. De game is vanaf dan verkrijgbaar als download in de PlayStation Store.

Ace Combat Infinity bevat een verhaalgedreven campagne en coöperatieve gameplay in teams. De mogelijkheid tot competitieve multiplayer wordt binnen afzienbare tijd na de lancering toegevoegd aan de game. Ontwikkelaar Project Aces belooft op de officiële website alvast "volledige vrijheid om te vliegen en te vechten."

Ace Combat Infinity speelt zich af op een alternatieve versie van de aarde met gigantische wapens om de planeet te beschermen tegen de brokstukken van een ontplofte maan rond Jupiter. De game werd voor het eerst aangekondigd in juli 2013 en is de eerste free-to-play titel in de langlopende Ace Combat reeks. De game zou oorspronkelijk uitkomen in 2013, maar werd uitgesteld. Eerder was er van 3 februari tot 11 februari al een open bèta via de PlayStation Store te downloaden.

Getagged als

Over de auteur

Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties