Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Accessibility Tags rollen deze week uit voor PlayStation 5

Meer dan 50 tags beschikbaar.

Sony rolt deze weel Accessibility Tags uit op de PlayStation Store van de PlayStation 5. PlayStation 4-gebruikers vinden die tags niet terug op de PlayStation Store van hun console.

Accessibility Tags geven je een kort overzicht van de verschillende toegankelijkheidsfuncties die in PlayStation 4 en 5-games worden ondersteund. Die functies gaan van audiovisuele opties en DualSense-instellingen tot chattranscriptie bij het online communiceren in games.

Spelers vinden de verschillende Accessibility Tags van een game terug door op de PlayStation 5 naar de desbetreffende pagina in de PlayStation Store te gaan en daar op driehoekje te duwen. Vervolgens krijg je een overzicht van alle toegankelijkheidsfuncties van die titel op de PlayStation 4 en/of PlayStation 5.

Cover image for YouTube videoAccessibility Tags on PlayStation Store | PS5

Bij de release van de update zijn er in totaal 50 Accessibility Tags beschikbaar voor 10 games, waaronder Death Stranding Director’s Cut, God of War Ragnarök, Gran Turismo 7, Ratchet and Clank: Rift Apart en Returnal.

Sony onthulde eerder ook de PlayStation Plus Essential games van april. Op onze website vind je ook nog de PlayStation VR2 review terug.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

See 3 more

Gran Turismo 7

PS4, PS5

Returnal

PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties