Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

AC: Revelations bevat verhaal 3DS-game

Plot AC: Lost Legacy opgeslorpt.

Ubisoft heeft laten weten dat een groot gedeelte van het plot van Assassin's Creed: Lost Legacy, een in 2010 aangekondigde 3DS-game, ondertussen verweven is in het verhaal van Revelations.

We zagen Lost Legacy voor het eerst opduiken tijdens E3-presentatie van Nintendo in 2010, toen het bedrijf voor het eerst haar 3DS-handheld voorstelde. Sinds die tijd bleef het angstig stil rond de draagbare Assassin's Creed, maar nu geeft lead writer Darby McDevitt daar dus een mogelijke reden voor.

"Hoewel je waarschijnlijk al wat hoorde over Lost Legacy, is dat concept nu verweven binnen Assassin's Creed: Revelations", vertelde McDevitt. Toch wil Ubisoft de kans dat de serie naar de 3DS zal komen niet volledig uitsluiten, maar er zal een nieuwe premisse ontworpen moeten worden zodat de uitgever het verhaal niet in gevaar zal brengen.

"De grote lijnen rond de levensloop van Ezio, Desmond en Altair liggen grotendeels vast. Dit hebben we gedaan om een Lost-achtige situatie te verwijden, waarin we teveel losse eindjes creëren die we later niet meer kunnen vastknopen aan onthullingen," aldus McDevitt.

Assassin's Creed: Revelations ligt vanaf novembar in de winkelrekken, en dat voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Een trailer voor Assassin's Creed: Revelations.

Reacties