Skip to main content

AC: Brotherhood PS3 identiek voor X360

Ubisoft stelt ons gerust.

Assassin's Creed: Brotherhood zal identiek zijn voor zowel PS3 als Xbox 360 wanneer het volgende maand uitkomt, stelde Ubisoft ons gerust.

"Op het einde van ACII realiseerden we dat de PS3 een soort van nadere overweging was - of, niet dat het een nadere overweging was, maar we hadden het niet volledig gedebugged tot op het allerlaatste moment, en we hadden een hoop framerate- en kwaliteitsproblemen," zei level design content directeur Phillipe Bergeron tegen IGN.

"Deze keer wisten we dat, want we zijn er al eens doorheen gegaan, dus besloten om het aan te vallen van in het begin en ik denk dat het uiteindelijke product meer afgewerkt is, en in sommige delen is de framerate waarschijnlijk soms beter op de PS3 dan op de 360."

Bergerons commentaar volgde nadat er wijdverspreide klachten opdoken dat de PS3-versie van ACII niet zo afgewerkt was als de 360-versie.

Assassin's Creed: Brotherhood verschijnt op 19 november voor PS3 en 360 - de preview vind je alvast hier. Volgend jaar komt het ook uit voor de PC.

Read this next