Skip to main content

Abonnementskosten voor The Elder Scrolls Online

Voor €12.99 kunnen jij en je vrienden straks door de wereld van Tamriel wandelen.

The Elder Scrolls Online gaat €12.99 per maand kosten na een maand gratis spelen. Dat heeft Matt Firor, hoofd van Zenimax Online Studios, bekendgemaakt in een interview met Gamestar.

Firor legt verder in het interview uit dat ze expres niet voor een gratis te spelen model hebben gekozen omdat ze hun spelers een topervaring willen aanbieden. Het spel biedt volgens hem honderden uren aan gameplay. Ook krijg je als speler de keuze of je solo wil gaan of met een groep wil spelen.

Volgens Firor zorgt de keuze voor een spel met maandelijkse kosten ervoor dat het bedrijf regelmatig nieuwe content kan aanbieden en de wereld kan blijven ondersteunen. Een ander beleid zou volgens hem leiden tot veranderingen in het spel die het bedrijf niet wil maken en die, naar zijn verwachting, fans niet zouden appreciëren.

Wel benadrukt Firor dat spelers niet hoeven te verwachten dat ze plots extra moeten betalen voor bepaalde delen van het spel. Met de maandelijkse kosten krijg je toegang tot alle content.

Voor wie zich afvraagt hoe de toekomst van The Elders Scroll Online eruit ziet na de lancering kan gerust zijn. Zenimax is al bezig content - nieuwe kerkers, items, quests - te ontwikkelen voor als het spel uit is.

Bekijk op YouTube

Read this next