Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Aankondiging Timesplitters 4 tijdens E3?

Of nieuwe IP, maar da's minder spannend.

Normaal is een aankondiging van een aankondiging de moeite niet om een volledig nieuwsbericht aan te besteden, maar als het om de mogelijke onthulling van Timesplitters 4 gaat maken we met veel plezier een uitzondering.

Avni Yerli, CEO van Crytek, liet eerder reeds weten dat Timesplitters 4 een optie was waarover gediscussieerd werd, en de ontwikkelaar zou het finale oordeel vellen na de release van Crysis 2. Crytek UK, die voorheen bekend stond als Timesplitters-ontwikkelaar Free Radical Design, stond namelijk in voor de multiplayercomponent van Crysis 2.

Yerli liet zonet weten dat hun nieuwe project binnenkort aangekondigd zal worden. "Ik denk dat we op de E3-beurs van dit jaar - of iets daarna - een grote aankondiging zullen maken waarmee ik denk dat mensen blij zullen zijn", zijn zijn exacte woorden. "We hebben heel ambitieuze plannen voor Crytek UK", voegde hij daar nog aan toe.

Als doorwinterde Timesplitters-fan weet ik dat soortgenoten zonder al te veel moeite Timesplitters 4 tussen de lijnen door lezen, maar voor hetzelfde geld gaat het om een volledig nieuwe IP, of Second Sight 2, of Haze 2. We komen het mogelijk al te weten begin juni op de E3-beurs, waar Eurogamer België uiteraard aanwezig zal zijn om verslag uit te brengen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties