Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

A Voyeur For September is Super Meat Boy Forever

Nieuwe game van Team Meat blijkt anagram.

Team Meat werkt aan Super Meat Boy Forever, de game die je eerder kende als A Voyeur For September. Die titel blijkt nu een anagram voor een nieuwe platformer voor de pc en touch-apparaten.

Ontwikkelaar Edmund McMillen benadrukt dat Super Meat Boy Forever geen 'endless runner' is, in de stijl van Canabalt en Temple Run. De levels zijn willekeurig gegenereerd, maar ze kennen wel een einde. Je rent er tevens automatisch doorheen, waarbij je enkel op tijd hoeft te springen.

Super Meat Boy Forever heeft een verhaalmodus die uit meer dan zes hoofdstukken bestaat, met een verdubbeling in het aantal eindbazen ten opzichte van de vorige Super Meat Boy-game. Daarnaast is er een 'dark world' vrij te spelen.

Volgens McMillen is het belangrijk dat de controls net zo precies zijn afgesteld als Super Meat Boy-spelers inmiddels gewend zijn, ondanks dat de besturing via aanraking gaat op tablets en mobieltjes. De game kent geen microtransacties.

Super Meat Boy Forever is inmiddels twee maanden in de maak en staat gepland voor een lancering in 2015. De ontwikkeling van Mew-Genics wordt daardoor opgeschoven.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties