Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

A Plague Tale: Innocence meer dan een miljoen keer verkocht

Heeft bloed, zweet en tranen gekost.

Ontwikkelaar Asobo Studio laat via Twitter weten dat A Plague Tale: Innocence intussen meer dan een miljoen keer is verkocht. De ontwikkelaar bedankt dan ook alle fans voor hun steun.

In A Plague Tale: Innocence volg je het Amicia en Hugo De Rune die in het Frankrijk van de veertiende eeuw proberen te ontsnappen aan de Inquisitie en de pest. Dankzij gevarieerde gameplay en wondermooie omgevingen is de game nog steeds meer dan de moeite om te spelen, zoals je kunt lezen in onze A Plague Tale: Innocence review.

Wil je de game eens uitproberen? Dan hoeft dat niet eens veel te kosten. Sinds begin dit jaar zit A Plague Tale: Innocence immers in het Xbox Game Pass for pc-abonnement.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties