Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

A Plague Tale: Innocence komt binnenkort naar de Xbox Game Pass for pc

Net als Gris en Children of Morta.

Microsoft voegt in de loop van de komende weken opnieuw drie nieuwe games toe aan de Xbox Game Pass for pc. Vanaf vandaag kan je al aan de slag met Children of Morta. Binnenkort komen daar ook A Plague Tale: Innocence en Gris bij, al is er voor die games nog geen exacte datum.

Children of Morta is een action-RPG met rogue-like elementen. In elke run verken je met een lid van de familie Bergson verschillende dungeons. Gris is dan weer een platform-game waarin je een jonge vrouw volgt die een zelfverzonnen wereld verkent.

A Plague Tale: Innocence vertelt ten slotte het verhaal van Amicia en Hugo De Rune. In het Frankrijk van de veertiende eeuw probeer je hordes bloeddorstige ratten en minstens even gevaarlijke mensen te ontlopen. Onze A Plague Tale: Innocence review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

A Plague Tale: Innocence

PS4, Xbox One, PC

Children of Morta

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

See 1 more

Gris

iOS, PS4, PC, Nintendo Switch

Related topics
PC
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties