Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

60.000 Warzone cheaters verbannen

Activision belooft vanaf nu maandelijkse updates en maatregelen.

Het was alweer even geleden dat Activision maatregelen nam tegen cheaters in Call of Duty: Warzone, maar daar komt nu verandering in. De afgelopen dagen heeft het bedrijf maar liefst 60.000 valsspelers verbannen van de game. Ook de komende weken en maanden volgen er nog nieuwe banrondes en andere maatregelen.

Cheaters leken de afgelopen weken vrij spel te krijgen in Warzone. Ontwikkelaar Raven Software benadrukt echter dat er wel degelijk streng wordt opgetreden tegen valsspelers. Dankzij de 60.000 nieuwe verbanningen komt het totale aantal intussen al op meer dan 300.000 sinds de lancering van de game.

Raven Software wil dat aantal bovendien nog opdrijven. De ontwikkelaar belooft vanaf nu maandelijkse updates over nieuwe banrondes en andere maatregelen tegen cheaters. Daarnaast is er ook nog steeds nieuwe anti-cheat software in de maak voor Warzone.

Hopelijk kunnen we dankzij de nieuwe reeks verbanningen vanaf nu terug ongestoord de game spelen. Dit weekend staat er immers terug een Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Double XP weekend gepland.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties