Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

6 miljoen downloads op Good Old Games

Broken Sword gratis tot zaterdag.

Good Old Games doet het goed. Onlangs werd op de site die gespecialiseerd is in het aanbieden van (al dan niet klassieke) oude PC-games de zes miljoenste download geregistreerd. Om dat te vieren biedt de service voor korte tijd een heuse klassieker plus daarbovenop de Director's Cut versie.

Het spel in kwestie is Broken Sword: Shadow of the Templars uit 1996 en de opgewaardeerde digitale Director's Cut uitgave uit 2008. Om van dit unieke aanbod te profiteren, dien je enkel een GOG-account te hebben en op de gamepagina de groene 'download now'-knop in te drukken.

Een leuke kans voor zowel nostalgische als nieuwe adventurefans om een klassieker te (her)ontdekken. Tot zaterdagmiddag 13 uur blijft de prijs van Broken Sword crimineel laag.

Zes miljoen downloads zijn er al heel wat, maar mocht GOG nu nog Leisure Suit Larry en Carmageddon binnenhalen, zou dat aantal binnen aanzienlijke tijd verdubbeld kunnen worden.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties