Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

5th Anniversary Edition Oblivion op komst

Koop game, krijg 5€ korting op Skyrim!

Bethesda laat ons zonet via een officieel persbericht weten dat vanaf 23 september de The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition in Europa verkrijgbaar zal zijn. De editie die we in de Benelux zullen mogen verwelkomen bevat een belangrijke bonus middels een voucher. Deze voucher is goed voor 5 euro korting op The Elder Scrolls V: Skyrim, de langverwachte nieuwe game die op vrijdag 11 november uitkomt.

In The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition zullen we al het onderstaande terugvinden:

  • The Elder Scrolls IV: Oblivion: Het rijk staat op instorten en de poorten van Oblivion openen zich, demons dringen het land binnen. Jij moet de erfgenaam van de troon terugvinden en het sinistere plot ontrafelen dat heel Tamriel dreigt te vernietigen.
  • Knights of the Nine: Een ontkroonde koning wordt bevrijd vanuit de duisternis van Oblivion en is belust op wraak tegen de Goden die hem verbannen hebben. Alleen een held die zuiver is van hart kan het kwaad bedwingen dat losgelaten wordt.
  • Shivering Isles: Betreed de verknipte realiteit van Sheogorath - een wereld waar Mania en Dementia regeren. Heb jij de kracht om de beproevingen te doorstaan, de paranaïa en wanhoop te trotseren en je de mantel van een God aan te meten?
  • Oblivion Game Map: Een full-colour kaart van Cyrodiil en the Shivering Isles.
  • Bonus disc: Bevat een behind-the-scenes documentaire over de ontwikkeling van Oblivion.

Een niet onaardig pakket als je het ons vraagt, zeker als je de prijs ervan te horen krijgt. De verjaardagsuitgave zal namelijk een aanbevolen winkelprijs zal hebben van €29.99 voor de Xbox 360- en PlayStation 3-versie, en €19.99 voor de PC-editie.

Dé perfecte manier om je helemaal klaar te maken om op 11 november met The Elder Scrolls V: Skyrim aan de slag te gaan dus!

Een trailer voor het nog steeds even epische Oblivion.

Reacties