Skip to main content

5 opvallende gamereleases juni

Met onder meer Tekken 7, WipEout Omega Collection en Dirt 4.

De maand juni is aangebroken. Dat betekent dat de komende weken naast - hopelijk - mooi weer geheel in het teken van de E3 2017 staan. In de gamereleases van mei kon je onder meer met Prey en Injustice 2 aan de bak. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende releases lees je hieronder.

Tekken 7

Datum: 2 juni 2017
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

De Tekken-serie gaat al ruim twee decennia mee. In Japan wordt al een poosje flink gevochten, maar nu komt het zevende deel eindelijk ook naar de Lage Landen. Dit keer is de fighter niet meer exclusief voor de PlayStation-platformen, want ook op de pc en Xbox One kun je dit keer een pak slaag uitdelen... of ontvangen.

Wil je meer weten? Lees dan hier alle Tekken 7 informatie.

Bekijk op YouTube

WipEout Omega Collection

Datum: 6 juni 2017
Platform(s): PlayStation 4

De Omega Collection bestaat uit opgepoetste versies van WipEout HD, WipEout HD Fury en WipEout 2048. De bundel bevat in totaal 26 circuits en 46 voertuigen, maar ook opzwepende muziek die een aanslag op je adrenalinepeil pleegt, ontbreekt niet. Zo galmen onder meer de beats van Noisia, The Chemical Brothers en The Prodigy uit je boxen.

Bekijk op YouTube

Dirt 4

Datum: 9 juni 2017
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Codemasters sleutelt al flink wat jaren aan de Dirt-serie. In Dirt 4 gaat de ontwikkelaar op zoek naar de ideale balans tussen enerzijds de bruutheid van spin-off Dirt Rally en anderzijds de toegankelijkheid van de oude Colin McRae Rally-games. Geen gemakkelijke taak, aangezien zowel casual als hardcore racers hoge verwachtingen hebben.

Bekijk op YouTube

Arms

Datum: 16 juni 2017
Platform(s): Switch

Arms is een third-person boksgame waarin je met uittrekbare armen met elkaar op de vuist gaat. Motion controls zijn de spil waarrond de game draait en je speelt dan ook met in elke hand een Joy-Con. Nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je eerst zelf met de Arms open beta aan de slag.

Bekijk op YouTube

The Elder Scrolls Online - Morrowind DLC

Datum: 6 juni 2017
Platform(s): pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One

The Elder Scrolls Online gaat inmiddels alweer drie jaar mee, maar kan toch een opkikker gebruiken. De downloadbare uitbreiding Morrowind gaat de nostalgische toer op, aangezien die het eiland Vvardenfell uit The Elder Scrolls 3 toevoegt. Daarnaast wordt er een nieuwe klasse toegevoegd: de Warden.

Wil je meer weten? Lees dan hier de The Elder Scrolls Online - Morrowind preview.

Bekijk op YouTube

Ook niet te vergeten…

Dead by Daylight
20 juni 2017 - PlayStation 4, Xbox One

Final Fantasy 14 - Bloodstorm DLC
20 juni 2017 - pc, PlayStation 4

Ever Oasis
23 juni 2017 - 3DS

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
30 juni 2017 - PlayStation 4

Read this next