Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

4A Games:'Metro Exodus blijft een hardcore ervaring'

Geen compromissen.

Volgens ontwikkelaar 4A Games blijft Metro Exodus een hardcore ervaring. Dat laat het bedrijf in een interview met het blad Game Informer weten.

"We maken een game die we zelf willen spelen en hopen dat daar een publiek voor is. We sluiten geen compromissen om zo hopelijk een groter publiek te bereiken. Metro Exodus biedt dezelfde hardcore ervaring als de rest van de serie", aldus 4A Games.

Zo moet je nog steeds het vizier van je gasmasker schoonvegen als het vies wordt en zelf de batterijen van je zaklamp opladen. Daarnaast dien je nu regelmatig je wapens schoon te maken anders doen ze minder schade en gaat de kwaliteit er van achteruit.

Er ligt ook een grotere nadruk op craften. Je gebruikt niet langer kogels om te betalen, maar je moet alles zelf fabriceren met de spullen die je in de wereld vindt. Zo heb je nu veel meer vrijheid om wapens aan te passen en samen te stellen.

Onlangs raakte bekend dat Metro Exodus geen volledige open wereld heeft. De game heeft nog geen exacte releasedatum. Eerder liet 4A Games weten dat Metro Exodus in herfst van 2018 uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties