Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

3DS ten laatste maart 2011 verkrijgbaar

En dat over heel de wereld.

Tijdens de afgelopen E3 gingen we aan de slag met de daar onthulde 3DS, en het was werkelijk een magische ervaring. De 3D-beelden worden knap weergegeven, de nieuwe control nub zorgt voor een meer precieze besturing en de line-up van aankomende spellen is simpelweg ongelofelijk. Er resten echter nog steeds wat vragen. Hoeveel gaat de 3DS kosten? En wanneer komt 'ie nou eigenlijk uit?

Op die laatste vraag geeft Reggie Fils-Aime, de president bij Nintendo of America, vandaag min of meer een antwoord. "We zijn momenteel per regio (Japan, Amerika en Europa) nog steeds aan het beslissen wanneer we de 3DS zullen lanceren. Ik kan echter verzekeren dat onze nieuwe handheld overal voor 31 maart te verkrijgen zal zijn."

Verder wou Reggie nog even benadrukken dat de vorm waarin we de 3DS op de E3 zagen nog niet helemaal definitief is. Dingen zoals de plaatsing van de knoppen kunnen nog veranderen, naargelang de feedback die Nintendo krijgt van de community.

Onze gok rond de releaseplannen rond de 3DS? Japan krijgt hem nog voor kerst, terwijl we in het Westen moeten wachten tot, jawel, eind maart.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties