Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

3DS deze lente naar Europa?

Duitse krant zegt dat 'ie 200€ zal kosten.

De Duitse krant Bild meent te weten dat de 3DS, de aankomende 3D-ondersteunende handheld van Nintendo, vanaf 11 november in Japan verkrijgbaar zal zijn. Dat is best snel gezien Nintendo zelf nog steeds een officiële datum bekend moet maken, maar interessanter is dat de gazet ook een Europese release date publiceerde.

Volgens Bild zal de 3DS namelijk in de lente van 2011 bij ons te vinden zijn. Meer zelfs: onze buren verklappen alvast dat de handheld voor 200 euro over de toonbank zal gaan. Volgens ons een zeer scherpe prijs, maar op dit moment is alles mogelijk!

Afsluiten doet Bild met een opsomming van de spellen die de Europese lancering van de 3DS compleet zullen maken. De eer gaat naar Mario Kart 3D, The Legend of Zelda: Orcarina of Time 3D en Professor Layton and the Mask of Miracle.

Nintendo zelf zou op 29 september een persconferentie houden waarop ze richting de wereld communiceren wanneer de 3DS beschikbaar zal zijn. Tot die tijd markeren we dit bericht als een gerucht.

Tot die tijd vergapen we ons bij de onderstaande beelden van Resident Evil: Revelations, nog zo'n game die voor de 3DS uit zal komen.

Getagged als

Reacties