Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

343 Industries werkt aan 'grootste' patch voor Halo: The Master Chief Collection

Update wordt in februari verwacht.

Ontwikkelaar 343 Industries laat weten dat Halo: The Master Chief Collection in februari een grote patch krijgt.

De update heeft nog geen officiële releasedatum. 343 was van plan om de bètaversie van de patch vorige week te testen, maar dat werd op het laatste moment afgeblazen.

"De komende update bevat grote veranderingen aan het matchmaking-systeem in The Master Chief Collection. We hebben daarom besloten dat we meer tijd nodig hebben om de patch te testen", aldus 343 op de Halo Waypoint-website.

"We zijn op dit moment bezig om te kijken of het nodig is om de bètaversie van de patch publiekelijk te testen. We blijven jullie op de hoogte houden van de voortgang via onze website".

De ontwikkelaar werkt nog altijd aan nieuwe features voor The Master Chief Collection, zoals de Team Snipers en Team Doubles-multiplayermodi. Problemen rondom het maken van teams voorkomen echter dat deze aan de game worden toegevoegd.

Halo: The Master Chief Collection is sinds 11 november exclusief beschikbaar voor de Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties