Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

343 Industries waarschuwt: "gebruik voorlopig geen Quick Resume in de Halo Infinite campaign"

Als je tenminste cosmetische voorwerpen wilt verdienen.

343 Industries waarschuwt Halo Infinite-spelers en vraagt hen om voorlopig de Quick Resume-optie van de Xbox Series X/S niet te gebruiken tijdens het spelen van de Halo Infinite campaign. Het zou immers kunnen dat enkele cosmetische voorwerpen die je in de campaign verdient niet correct in je multiplayer inventory komen.

Tijdens de campaign vind je armour lockers die items bevatten om in de multiplayer te gebruiken. Dat is echter niet het geval wanneer je offline of disconnected bent. Bij het gebruik van Quick Resume zijn er echter nog regelmatig connectieproblemen, wat dus voor problemen kan zorgen.

In een tweet meldt Halo community director Brian Jarrard dat je 'best eerst online gaat alvorens Zeta Halo te verkennen'. Hij benadrukt wel dat er sowieso een retroactieve fix komt zodat je later alsnog al je verdiende cosmetische voorwerpen kunt gebruiken.

De Halo Infinite campaign is sinds 8 december beschikbaar. De multiplayer is al sinds vorige maand speelbaar, en 343 Industries heeft al laten weten dat Halo Infinite nog dit jaar nieuwe playlists krijgt.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties