Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

343 Industries: 'Halo Infinite is spirituele reboot voor de serie'

Meer details volgens tijdens de E3.

In een recent interview met IGN geeft ontwikkelaar 343 Industries aan dat Halo Infinite voor hen een 'spirituele reboot' voor de serie is. Wat dat concreet betekent, is momenteel nog onduidelijk, maar volgens de studio krijgen we tijdens de E3 2019 nieuwe details over de game.

Volgens 343 Industries-topman Bonnie Ross heeft de studio geleerd uit de fouten die ze gemaakt hebben in de vorige twee games. Zo ware er volgens Ross problemen met de multiplayer in Halo 4 en de campaign in Halo 5. Daarnaast is Infinite de eerste game in de serie die met de nieuwe Slipspace Engine wordt ontwikkeld.

Inhoudelijk blijft Ross nog vaag over Halo Infinite, maar ook op dat vlak volgen er tijdens de E3 in juni waarschijnlijk nieuwe details. Volgens geruchten zou Halo Infinite alvast RPG-elementen bevatten.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties