Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

3000 nieuwe quests in Cataclysm

Path of the Titans vliegt de prullenmand in.

In een interview met onze britse grote broer Eurogamer.net heeft lead designer van World of Warcraft: Cataclysm gezegd dat de uitbreiding maar liefst 3000 nieuwe quests bevat. Om even te vergelijken: Wrath of the Lich King had er 1000 en dat was al een hele hoop nieuwe content!

Van die 3000 quests zullen er 2000 zich in het level 1-60 gedeelte van Azeroth bevinden. Heel deze 'oude wereld' van World of Warcraft wordt namelijk verbeterd met alle kennis en gameplaytruuks die Blizzard in de loop der jaren heeft opgedaan. De overige 1000 quests zullen de weg van level 80 naar 85 vormen.

Dit goede nieuws gaat echter ook gepaard met minder nieuws. Path of the Titans, een customization-systeem voor spelers met een hoog level, is uit het spel gehaald wegens te ingewikkeld.

De interview, met tal van andere interessante info, kun je hier lezen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.
Reacties