Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

30 uur griezelen in Resident Evil 6

Japanse collectors edition voor 991 euro verkrijgbaar!

Gisteren wist Capcom ons razend enthousiast te maken door te melden dat Resident Evil 6 een volle maand eerder zal uitkomen. Vandaag werd tevens bekend gemaakt dat de game minimaal 30 uur speelplezier zal bieden.

In een interview met NowGamer vertelde Eiichiro Sasaki dat de game langer zal worden dan Resident Evil 5: "De drie karakters hebben allemaal hun eigen verhaal en je kunt zelf kiezen welk karakter je speelt en welk verhaal je dus voorgeschoteld krijgt. Elk verhaal is net iets korter dan dat van Resident Evil 5 maar als je ze uiteindelijk combineert krijg je een verhaal dat veel langer is", zei Sasaki.

"De losse verhalen zijn opzichzelfstaand maar de karakters eindigen uiteindelijk alledrie in hetzelfde gebied in China dus er is wel overlap tussen de verschillende ervaringen. Natuurlijk is het niet nodig om ze ook alle drie te spelen om optimaal van de game te kunnen genieten".

Ben je na het lezen al helemaal warm voor een nieuwe portie Resident Evil? Wellicht is de Japanse Collectors Edition dan wel iets voor jou? Voor maar liefst 991 dollar krijg je niet alleen de game maar ook vier hippe telefoonfrontjes en een draagbaar replica van Leon's leren jasje. Een koopje, als je het aan ons vraagt!

Drie personages in Resident Evil 6

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen