Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

2K Games onthult Behemoth en Season Pass voor Evolve

Nieuw monster, nieuwe Hunters.

2K Games heeft het monster Behemoth voor Evolve aangekondigd. Deze komt in het voorjaar uit en is gratis verkrijgbaar voor wie Evolve besteld voor de releasedatum. De zogenaamde Monster Expansion Pack bevat eveneens de Savage Goliath Skin en het aanbod geldt ook voor de speciale edities. Los kost de uitbreiding 14,99 euro.

Daarnaast is de Evolve Hunting Season Pass onthuld, met daarin vier Hunters (een Assault, Trapper, Medic en Support). Los kosten ze 7,49 euro per personage. De Season Pass zelf kost 24,99 euro en geeft ook toegang tot de Monster-skins Magma Goliath, Magma Kraken en Magma Wraith.

De nieuw aangekondigde Evolve Digital Deluxe Edition bevat zowel de game als de Season Pass. Voor de pc-versie is er nog de Monster Race Edition: de game, de Season Pass, een vijfde, nog onaangekondigd monster, twee extra Hunters en vier Monster-skins.

In de hands-on Evolve preview van Bert en Bruce lees je over de verschillende spelmodi. De shooter van de makers van Left 4 Dead komt op 10 februari 2015 uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties