Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

2015 DRM-Free Summer Sale gestart op GOG

Gratis games bij je uitgaven.

De 2015 DRM-Free Summer Sale is van start gegaan op GOG.com. De komende achttien dagen zijn daar kortingen op games te vinden tot 90 procent.

Iedere twaalf uur worden er nieuwe daily deals aangeboden, en iedere dag komen er vier nieuwe bundels in de plaats voor de oude kortingen. Zo is momenteel de Heroes of Might and Magic-reeks goedkoper te krijgen, als ook de S.T.A.L.K.E.R.-serie.

Bij besteding van een dollar, krijg je SimCity 2000 er gratis bij. Betaal je meer dan 20 dollar, dan ontvang je S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky extra. Xenonauts is gratis wanneer je meer dan 50 dollar uitgeeft.

GOG lanceerde onlangs een testversie van zijn Steam-concurrent, GOG Galaxy. Valve is ook weer van plan een Summer Sale te houden. Volgens de Russische tak van het bedrijf begint de Steam Summer Sale op 11 juni.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties