Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier 12 minuten aan Resident Evil 4 Remake gameplay

Kwaadaardig uitgebreid.

De redactie van Game Informer en Capcom tonen 12 minuten aan nieuwe Resident Evil 4 Remake gameplay, die zich afspeelt in het vijfde hoofdstuk van de remake.

De video begint net nadat hoofdpersonage Leon Ashley Graham heeft ontmoet en ze samen proberen te ontsnappen van de Ganado. Het vijfde hoofdstuk speelt zich onder andere in een kerk, op een begraafplaats en een houten chalet af. Daar vindt ook een lang gevecht met Luis Serra plaats.

Daarnaast komt ook een van de weinige QTE's aan bod en zie je wat er veranderd is op vlak mechanics voor Ashley. Zo kan ze nog steeds worden weggedragen door tegenstanders, maar heeft ze geen levensmeter meer.

Wanneer Ashley teveel damage krijgt, zal ze in een 'downed state" gaan en vervolgens sterven als je haar niet geneest en nog meer damage laat krijgen.

Eerder onthulde Capcom dat Resident Evil 4 Remake enkel op PlayStation 4 een last-gen versie krijgt. Tijdens de Resident Evil Showcase van oktober 2022 toonde Capcom ook al Resident Evil 4 remake gameplay en de verhaaltrailer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 4 Remake

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties