Skip to main content

Bekijk hier 12 minuten aan Resident Evil 4 Remake gameplay

Kwaadaardig uitgebreid.

De redactie van Game Informer en Capcom tonen 12 minuten aan nieuwe Resident Evil 4 Remake gameplay, die zich afspeelt in het vijfde hoofdstuk van de remake.

De video begint net nadat hoofdpersonage Leon Ashley Graham heeft ontmoet en ze samen proberen te ontsnappen van de Ganado. Het vijfde hoofdstuk speelt zich onder andere in een kerk, op een begraafplaats en een houten chalet af. Daar vindt ook een lang gevecht met Luis Serra plaats.

Daarnaast komt ook een van de weinige QTE's aan bod en zie je wat er veranderd is op vlak mechanics voor Ashley. Zo kan ze nog steeds worden weggedragen door tegenstanders, maar heeft ze geen levensmeter meer.

Wanneer Ashley teveel damage krijgt, zal ze in een 'downed state" gaan en vervolgens sterven als je haar niet geneest en nog meer damage laat krijgen.

Eerder onthulde Capcom dat Resident Evil 4 Remake enkel op PlayStation 4 een last-gen versie krijgt. Tijdens de Resident Evil Showcase van oktober 2022 toonde Capcom ook al Resident Evil 4 remake gameplay en de verhaaltrailer.

Read this next