Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

10 miljoen spelers voor Apex Legends binnen 72 uur

Legende in de maak.

Apex Legends is binnen 72 uur al door meer dan 10 miljoen spelers geprobeerd. Op het hoogtepunt speelden een miljoen gamers tegelijk de nieuwe battle royale-game van Respawn Entertainment, de makers van Titanfall.

Respawn-baas Vince Zampella bedankt iedereen op de site van Electronic Arts, uitgever van Apex Legends. Volgens Zampella was het behoorlijk riskant om een free-to-play-titel uit het niets te lanceren, zonder een uitgebreide aankondiging vooraf.

"Bedankt dat jullie het een kans hebben gegeven, dit is nog maar het begin," concludeert hij. Eerder werd al de Apex Legends-roadmap gedeeld. Zo staan er nieuwe personages en maps in de planning, en werkt de game net zoals Fortnite met seizoenen.

Bekijk hierboven onze livestream van Apex Legends. Speel je de game al? Lees dan onze Apex Legends-tips.


Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.


Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties