Eurogamer.nl

Natal en PS Move binnen FIFA-reeks

"Het is best mogelijk!", aldus EA.

Simon Humbler, een producer die werkt aan 2010 FIFA World Cup South Africa, heeft laten waten dat toekomstige FIFA-games wel eens Natal en PlayStation Move zouden kunnen ondersteunen.

Verwacht echter niet dat het volledige spel speelbaar zal zijn met de nieuwe motion controls. "We zouden Natal en de PS Move enkel voor minigames gebruiken", aldus Humbler. "Een volledige integratie van beide technologieën voor de volgende FIFA zou moeilijk zijn. We denken eerder aan, om een voorbeeld te geven, het nemen van penalties in minigames met behulp van de nieuwe besturingsmogelijkheden."

Humbler ging later nog wat dieper in op de PlayStation Move. "Ik denk dat voor ons het moeilijke aan het nieuwe apparaat van Sony, dat vergelijkbaar is met een Wiimote, is om het gebruik van de controller zinvol te maken binnen een voetbalspel. Zo zie je bijvoorbeeld dat de Wii versie van FIFA een meer arcade-ervaring geworden is."

De volgende editie van FIFA zal volledig draaien rond het wereldkampioenschap. Voor meer informatie over het spel verwijzen we jullie graag door naar onze kakelverse preview van 2010 FIFA World Cup South Africa.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.