Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Definitieve datum God of War Collection

Kruis 28 april in je agenda's aan.

Al sinds september vorig jaar wisten we jullie te melden dat Sony plannen had om de God of War Collection (deeltje één en twee van de reeks in HD voor de PS3) uit te brengen, maar toen was het nog niet duidelijk of het pakket ook naar Europa zou komen. Dit alles zorgde ervoor dat gamers dusdanig in de war waren rond de God of War Collection, wat ook is gebleken in een daaromtrent opgestarte tread op het forum van Eurogamer België. Vandaag zorgt Sony echter voor duidelijkheid.

De God of War Collection zal in Europa vanaf 28 april verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3, en dat voor een prijs van €39,99. Op hetzelfde moment zal er een pakket verschijnen waarin God of War III samen met de herwerkte versies van deeltje één en twee te vinden is. Deze versie van de God of War Collection zal voor een scherpe €89,99 over de toonbank gaan.

Wij kunnen jullie alvast verklappen dat alle delen binnen de reeks zeker en vast de moeite zijn om in huis te halen. Het derde deel ging bijvoorbeeld met een dikke negen op tien aan de haal in onze review. Eens de God of War Collection beschikbaar is zullen wij een review online plaatsen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War

PS4, PS2, PC

God of War 2

PS2

See 2 more

God of War III

PS3

The God of War Collection

PS3, PlayStation Vita

Related topics
PS3
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties