Eurogamer.nl

COD: Future Warfare op komst?

Activision registreert internetdomein.

Het lijkt erop dat Activision Blizzard bezig is aan een nieuwe uitbreiding van de Call of Duty-franchise. Het bedrijf heeft namelijk verschillende internetdomeinen laten registreren die ons een idee geven van de richting die de serie de komende jaren waarschijnlijk in zal gaan.

De meeste domeinen zijn variaties op 'Modern Warfare', de immens populaire thematische uitbreiding van de Call of Duty-reeks die momenteel de hoofdrol speelt in een enorme rechtzaak tussen Activision en ex-Infinity Ward-bazen West en Zampella. 'Future Warfare', 'Advanced Warfare', 'Secret Warfare' en het wel heel erg tot de verbeelding sprekende 'Space Warfare' zijn kanshebbers voor Activisions 'next big thing'.

Momenteel heeft Activision minstens drie Call of Duty-titels in de maak. De eerste, Call of Duty: Black Ops, is in ontwikkeling bij Treyarch en verschijnt op 9 november dit jaar. Nieuwe studio Sledgehammer Games werkt aan een action-adventure game in de reeks en het smeulend hoopje as dat overblijft van Infinity Ward werkt aan een titel die volgens geruchten Modern Warfare 3 moet zijn.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.