Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Harvest Moon-ontwikkelaar kondigt Little Dragons Café aan

Tournée générale.

Ontwikkelaar Aksys Games heeft Little Dragons Café aangekondigd. Aksys Games is de nieuwe studio van Yasuhiro Wada, de hoofdontwikkelaar van onder andere Harvest Moon en Story of Seasons.

In Little Dragons Café speel je als een broer en zus die samen een restaurant uitbaten. Zo leer je onder andere nieuwe recepten om je menu uit te breiden en ga je in de natuur op zoek naar nieuwe ingrediënten om je gerechten op te fleuren.

Tegelijk proberen broer en zus een jonge draak op te voeden. Met de hulp van die draak proberen ze hun moeder te wekken uit een diepe slaap. Ten slotte bevat de game een sociale compontent, waarbij je je populariteit probeert te verhogen door je dorpsgenoten te helpen.

Little Dragons Café lanceert komende zomer voor de PlayStation 4 en de Switch. Een exacte releasedatum is er nog niet. Vorig jaar lanceerde nog Story of Seasons: Trio of Towns. Marcel zijn Story of Seasons: Trio of Towns review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties