Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayerUnknown's Battlegrounds ruim 30 miljoen keer verkocht

Maar het aantal gelijktijdige spelers loopt terug.

PlayerUnknown's Battlegrounds is inmiddels ruim 30 miljoen keer verkocht, maar het aantal gelijktijdige spelers loopt langzaam terug. Dat meldt journalist Yuji Nakamura.

Volgens Steam Charts is het totale aantal gelijktijdige spelers in januari met twee procent gedaald. In februari is dat percentage inmiddels gezakt naar vijf procent. Nakamura zegt dat het te wijten is aan de grote hoeveelheid valsspelers in de game.

Cover image for YouTube videoEerste CHICKEN DINNER !! - Battlegrounds (PUBG)

Vooralsnog hoeft ontwikkelaar Bluehole zich geen zorgen te maken. PlayerUnknown's Battlegrounds heeft nog steeds meer gelijktijdige spelers dan de rest van de top tien op Steam bij elkaar opgeteld. Momenteel doet alleen Fortnite Battle Royale het beter.

Wil je ook eindelijk eens een mals stukje kip winnen? Lees dan onze PlayerUnknown's Battlegrounds tips en tricks of bekijk alle details van de Battlegrounds map.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Playerunknown's Battlegrounds

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties