Eurogamer.nl

Kadokawa Games onthult God Wars: Nihon Shinwa Taisen

'Grote oorlog van Japanse mythologie'.

Ontwikkelaar Kadokawa Games heeft God Wars: Nihon Shinwa Taisen onthuld. De game is een geüpdatete versie van God Wars: Future Past en komt uit voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en Switch.

Nihon Shinwa Taisen bevat nieuwe episodes, scenario's en meerdere eindes. De snelheid van gevechten is verhoogd en je kunt teams tot wel acht mensen vormen. Personages uit de Labyrinth of Yomi DLC zijn ook van de partij. Ten slotte is er een hogere level cap en moeilijkheidsgraad.

God Wars: Future Past is een tactische RPG van de makers van Natural Doctrine. De game is gebaseerd op Japanse folklore. Het is nog onbekend of deze game enkel in Japan lanceert. Een specifieke Westerse releasedatum ontbreekt vooralsnog.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF