Eurogamer.nl

Monster Hunter World is 6 miljoen keer verscheept

Capcom jaagt op verkoopaantallen.

Capcom heeft bekendgemaakt dat Monster Hunter World 6 miljoen keer is verscheept. Het betreft hier zowel fysieke als digitale exemplaren.

Hierdoor is de game de snelste titel van Capcom die dat aantal heeft gehaald. Sinds de allereerste Monster Hunter-game is de reeks 46 miljoen keer over de toonbank gegaan.

Capcom maakte eerder bekend dat Monster Hunter World binnen drie dagen 5 miljoen keer verscheept is. Om dat feit te vieren geeft de uitgever twee in-game pakketten weg met daarin items die je tijdens het jagen kunt gebruiken.

Monster Hunter World is nu beschikbaar op de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie komt in de herfst van 2018 uit. Sander zijn Monster Hunter World review lees je hier. Bekijk ook onze Monster Hunter World gids voor tips en tricks.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF