Eurogamer.nl

Take-Two: 'Grand Theft Auto Online heeft meer spelers dan ooit tevoren'

Het einde is nog lang niet in zicht.

Uitgever Take-Two laat in een gesprek met investeerders weten dat Grand Theft Auto Online meer spelers heeft dan ooit tevoren. Het bedrijf noemt geen exacte aantallen, maar geeft wel aan dat Grand Theft Auto 5 een nieuw verkooprecord heeft gevestigd.

Inmiddels zijn er 90 miljoen exemplaren van de game verscheept. Dat is een stijging van 5 miljoen in slechts 3 maanden tijd. Volgens Take-Two was december de meest succesvolle maand voor Grand Theft Auto Online, mede dankzij de release van The Doomsday Heist.

Daarnaast blijft de game erg winstgevend dankzij DLC en microtransacties. De totale omzet uit digitale inkomsten is onder andere dankzij Grand Theft Auto Online met 64 procent gestegen en is verantwoordelijk voor 32 procent van de netto winst.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF