Eurogamer.nl

My Nintendo-punten worden betaaloptie in de Switch eShop

Gouden tijden.

Nintendo laat weten dat je binnenkort My Nintendo-punten kunt gebruiken als betaaloptie op de Nintendo Switch. De feature wordt in maart geďntroduceerd.

Je krijgt gouden My Nintendo-punten als je digitale producten aanschaft in de Nintendo eShop. Momenteel krijg je vijf procent van de waarde van het aangeschafte product terug als gouden punten.

Elk gouden My Nintendo-punt is vervolgens 1 eurocent waard. Bij aanschaf van een nieuw product in de eShop krijg je vervolgens de keuze om een deel van het aankoopbedrag middels My Nintendo-punten te voldoen.

1

Gouden My Nintendo-punten blijven twaalf maanden in je bezit. Aan het eind van de daarop volgende maand worden de punten weer verwijderd. Momenteel kun je gouden en zilveren My Nintend-punten gebruiken om bijvoorbeeld kortingsbonnen te bemachtigen.

Al met al is het best een interessant idee van Nintendo om de My Nintendo-punten ook elders inwisselbaar te maken. Momenteel weet ik vaak niet wat ik met de verkregen punten moet doen. Door ze inwisselbaar te maken in de eShop zijn de punten meteen een stuk veelzijdiger.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Registreren

OF