Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege volgend weekend gratis uit te proberen

Toegang tot iedere map, modus en Operator.

Ubisoft laat weten dat je Rainbow Six Siege volgend weekeinde gratis kunt uitproberen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De gratis periode start op 15 februari. De eindtijd is afhankelijk van het platform waar je op speelt.

Zo kunnen pc-spelers tot 18 februari aan de slag en duurt het evenement op de Xbox One tot 19 februari. PlayStation 4-eigenaren krijgen nog een dag extra en hebben daardoor tot 20 februari de tijd.

Bekijk op YouTube

Iedereen die aan de gratis periode deelneemt, heeft toegang tot iedere map, modus en Operator die er momenteel in de game beschikbaar is. Je voortgang wordt overgedragen als je besluit om de volledige versie van de game te kopen.

Alleen ben je in ieder geval niet. Rainbow Six Siege heeft 25 miljoen spelers. Daarnaast start binnenkort ook het eerste seizoen van het derde jaar met Operation Chimera. Daarin zit onder andere een tijdelijke co-op zombie modus in de vorm van Operation Outbreak.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Video Game

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties