Eurogamer.nl

Donkey Kong: Tropical Freeze en Hyrule Warriors komen naar de Nintendo Switch

Feest van herkenning.

Nintendo heeft tijdens een speciale Nintendo Direct-uitzending laten weten dat zowel Donkey Kong: Tropical Freeze als Hyrule Warriors naar de Nintendo Switch komen. Beide games lanceerden eerder al op de Wii U.

De Nintendo Switch-versie van Tropical Freeze voegt onder andere de optie toe om als Funky Kong te spelen. Deze optie maakt de game makkelijker. Donkey Kong: Tropical Freeze lanceert op 4 mei op de Switch.

Hyrule Warriors krijgt op de Nintendo Switch onder andere speciale kostuums voor Link en Zelda die op The Legen of Zelda: Breath of the Wild zijn gebaseerd. De Switch-versie bevat tevens alle DLC die al eerder voor de Wii U-versie is uitgebracht. De game lanceert in de lente.

Er is meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo raakte onlangs ook bekend dat er een Dark Souls remaster naar de Nintendo Switch komt.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF